fbpx
Selecteer een pagina

Over mij

Ter Brugge coaching
Neem contact op

Bekijk hier

mijn eigen weg

Voordat ik me verder ging verdiepen in de spirituele wereld en het vormen van mijn eigen bedrijf, heb ik eerst een ander pad bewandeld.

Na mijn HBO-V opleiding heb ik jarenlang met veel plezier gewerkt als Dialyse verpleegkundige in verschillende centra in Nederland. Het contact met de patiënten gaven mij altijd veel energie. Toen ik mijn levensvragen opnieuw ging invullen, kwam ik tot de conclusie dat het coachen van mensen me in het bloed zit.

De post HBO-opleiding tot integraal leefstijl -en vitaliteitscoach aan Mark Academy voor levenskunst was een mooie aanvulling hierop. Toch ontbrak er altijd een stukje en toen ik in aanraking kwam met energetisch werken en healing, was dat voor mij een gevoel van thuiskomen. Ik heb verschillende cursussen en workshops gevolgd op dat gebied en uiteindelijk de twee jarige Healing opleiding gedaan en met succes afgerond. 

Over mij

Mirjam ter Brugge

Ik heb me als kind altijd al anders gevoeld ten opzichte van anderen. Ik voelde, zag en hoorde energieën vanuit een onzichtbare wereld. Hoog gevoeligheid en een sterk ontwikkelde intuïtie waren al wel bekende woorden, maar in mijn dagelijks leven was niemand er bekend mee en was er ook nog geen aandacht voor.

Het was voor mij normaal, maar ik zag het toen vaak als een handicap en zette het aan de kant voor zover dat ging. De nodige moeilijke levenservaringen hadden me gemaakt zoals ik  was en ik kon er toen aardig mee omgaan in het dagelijks leven. Tot echter een paar jaar geleden mijn dochter overleed en mijn wereld helemaal instortte. Ik kan geen woorden bedenken die ten volle uitdrukken wat dat toen en nu met me heeft gedaan.

Het heeft er toe geleid dat ik opnieuw mijn levensvragen ging invullen en dat ik ging nadenken over wie ik nu werkelijk was en wat ik wilde. De connectie met het licht is voor mij rustgevend en een bron van steun. In de keuzes die ik maak en de weg die ik zoek, laat ik me leiden door mijn intuïtie.

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om mijn eigen gevoeligheid te omarmen, te accepteren en te zien als kracht. Dat is een doorgaand proces waarin ik nog steeds in leer. Het heeft ook tot gevolg dat ik mensen makkelijk kan aanvoelen en dat ik deze gevoeligheid kan inzetten om anderen te helpen.

Neem contact op

Tel: 0616102196
info@terbruggecoaching.nl

Buorren 24
8851EN Tzumarrum