fbpx
Selecteer een pagina

Tarieven

De investering

Wat zou het heerlijk zijn als je in alle vrijheid je leven kon leven zoals jij het zou willen, zonder belemmeringen of beperkingen. Dat jij je kan ontwikkelen en groeien in de persoon die je ten diepste bent en graag zou willen zijn. Wat houdt je tegen?

Bel nuContact

Tarieven

Telefonische kennismaking: gratis en vrijblijvend

Eerste sessie (intake en direct aan de slag) 1,5 uur: €112,50

Volgende sessie met Healing 1,5 uur: €112,50

Volgende sessie zonder Healing 1 uur: €75,-

Betaling per consult achteraf en alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. 

 

Wat doet energie?

De bron van alles is energie en de zuiverste vorm van energie is liefde. Ons lichaam heeft ook energie om zich heen. Die energie wordt geregeld door de energiebanen die in het lichaam zitten en de 7 chakra’s. Zij zijn de energiecentra van het lichaam, en een centrale kolom van energie verbind deze chakra’s.

In het dagelijks leven wordt deze energie door allerlei zaken beïnvloed zoals het werk, school, thuis, mensen en dieren om je heen, maar ook opvoeding, gebeurtenissen in je leven, apparatuur, maanstanden en het zonlicht.

Om te zien hoe je eigen chakra’s functioneren, kun je kijken naar je eigen lichaam, de patronen die we hebben in het dagelijks leven, de manier waarop we denken, voelen en omgaan met situaties die het leven ons brengt. Het is een beetje te vergelijken met het zien van de wind door het bewegen van de takken en de bladeren.

Reading, healing en coaching

Met reading, healing en coaching ondersteun en begeleidt ik je in het weer contact maken met je hart en je gevoel. Ik help je op weg naar een nieuwe balans en richting in je leven, vanuit wie jij in werkelijkheid bent. Het bewust worden en loslaten van beperkende patronen en gedachten.

Healing, reading en coaching gaan eigenlijk hand in hand. Als coach maak ik als het ware contact met jouw energie en voel ik aan hoe de energie stroomt. Ik leg verbanden tussen je lichaam, gevoelens en gedachten en waar de blokkades zitten. Het geeft je inzicht in jouw proces en waar je vast loopt. Het brengt jouw op een rustige en veilige manier dichter in contact met jezelf en het laat datgene zien wat gezien mag worden door jouw. Je ervaart rust en ruimte en je voelt dat de energie weer gaat stromen.

Healing kan diep door werken op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Healingen zijn een manier om blokkades op te heffen, ruimte te maken op je chakra’s, het op te schonen en om meer stroming van je eigen energie te creëren, zodat het kan helen.

Healingen hebben vaak direct effect, maar kunnen soms ook langere tijd doorwerken, zodat je later soms pas na een dag of week effect merkt. Uiteindelijk is het de stroming van jouw eigen energie die de healing creëert.

Na de healing vindt er altijd een nagesprek plaats.

Aandachtspunt

 Hierbij wil ik je meegeven dat dit geen vervanging is voor de reguliere geneeskunde, arts, specialist, psycholoog en/of psychiater. Bij twijfel of vragen neem altijd contact op met uw huisarts. Ik zie mezelf als een begeleider in het proces, waarbij iedere cliënt verantwoordelijk is voor zichzelf en zijn/haar eigen gezondheid, keuzes en groei(ontwikkeling). Ik doe geen uitspraken die te maken hebben met gezondheid in geval van ziekte.

Mijn consulten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. 

Neem contact op

Tel: 0616102196
info@terbruggecoaching.nl

Buorren 24
8851EN Tzumarrum